top of page

Pizzaa ja muita ruokia loma-asunnoille ja mökeilleToimitamme klo 17-21 Káfetissa tehtyjä pizzoja, salaatteja, hampurilaisia, kebabia, pihviä loma-asunnoille ja mökeille levin ympäristöön. Toimitus 9,5€/kerta.


Tilaukset klo 17-20:45 Foodoran kautta osoitteesta:

https://www.foodora.fi/restaurant/z020/kafet-cafe-and-bakery-and-bistro


Valitse itse minkälaisen pizzan haluat: Ohutpohjaisen pyöreän tai Pannupizzan.


Ohuessa pizzassa on täytettä reunoille asti ja se on halkaisijaltaan n. 30cm eli n. 12 tuumaa. Riittää hyvin yhdelle, mutta se voidaan myös puolittaa veloituksetta.

Pannupizza on kooltaan n. 36cm, eli 14 tuumaa. Riittää hyvin jaettavaksi ainakin kahdelle.

Kaikkiin pizzoihin sisältyy talon tomaattikastike ja Mozzarella-Emmental- juustosekoitus. Halutessasi voit vaihtaa juuston kasvispohjaiseksi.


Teemme pizza-taikinan Kinnusen Myllyn Luomu-vehnäjauhoista, vedestä, oliiviöljystä, hiivasta ja suolasta. Annamme taikinan levätä vähintään 24h ennen käyttöä. Pizza pohja on Maidoton, Laktoositon, Munaton ja Vegaaninen. Takuulla paikallisesti valmistettu!


Käytämme tomaattikastikkeen tekoon laadukkaita Italialaisista säilyketomaatteja, oliiviöljyä, mustapippuria sekä hieman oreganoa ja valkosipulia. Tomaattikastikkeessa ei ole lisättyä sokeria ja se on Maidoton, Laktoositon, Munaton ja Vegaaninen.


Vähähiilarista/Keto ruokavaliota noudattaville meillä on talon omaan vähähiilarinen ohut pizzapohja, jonka päälle voit valita omat täytteet (Low Carb Fantacy 1-4). Teemme vähähiilarinsen pizzapohjan kukkakaalista, mozzarella-juustosta ja kananmunasta.


Myös Gluteenittomia Pizzoja on saatavilla ne teemme valmispohjaan. Gluteenittomat pizzat paistamme ne eri uunissa. Huomioithan kuitenkin, että keittiössä käsitellään vehnäjauhoja ja pienet gluteiinimäärät voivat olla mahdollisia.


Hyvää Ruokahalua - Buon Apetito!


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page