Káfet KOLARI avattiin 4.6.2021!

Avasimme uuden toimipaikan Káfet KOLARIn viime perjantaina kaikessa hiljaisuudessa ilman sen kummempia juhlallisuuksia.

Tarjoilemme Káfetissa liikeideamme mukaisesti kahvia, oman leipomon pullia, munkkeja, kakkuja ym sekä maittavaa kotiruokalounasta ja muita ruokia. Meillä on myös A-anniskeluoikeudet sekä viihtyisä kesäterassi, josta voi hetkeksi pysähtyä seuraamaan elämää Lapissa, joka kuvassa on näyttää hieman hiljaiselta, mutta kuva onkin otettu puolen yön aikoihin, kun aurinko on jo laskenut rakennuksen taakse.

Káfet sijaitsee samassa talossa kuin Wood Jewel:n matkamuistomyymälä osoitteessa Jokijalantie 1, KOLARI. Pyrimme yhteistyössä tarjoamaan vähintään pysähtymisen arvoisia ja makuisia elämyksiä kaikille ohikulkijoille.

Uskomme, että ravintolatoiminta vielä nousee Korona-ajan kurjuudesta ja pyrimme omalta osaltamme tekemään kaikkemme sen puolesta, että meillä Suomessa säilyisi yrittäjävetoisia pysähtymispaikkoja myös valtaväylien varrella. Levillä toimintamme jatkuu normaalisti mahdollisesti jo juhannuksen jälkeen tai viimeistään syksyllä ruskan saapuessa Lappiin. Káfet Kolari sijaitsee aivan E8 tien varrella Kolarin keskustan liittymässä. Toivotamme kaikki Kolarilaiset ja tietä pitkin kulkevat lämpimästi tervetulleiksi!


Parhain terveisin,

Jaana ja Jukka Mäki-Kullas Yrittäjät

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki